Spletno srečanje študentov »Študent študentu o študiju na daljavo«

Društvo študentov invalidov Slovenije vas vabi, da se jim v torek, 20.4. od 17:00 do 19:00 pridružite na srečanju študentov s statusom posebnih potreb, namenjenemu izmenjavi
izkušenj na področju študija na daljavo.

V prvem delu bo potekala okrogla miza, v okviru katere bodo 4 študenti s statusom posebnih potreb predstavili svoje soočanje s študijem na daljavo. Sledila bo neobvezna odprta diskusija med udeleženci, kjer boste lahko izpostavili težave, za katere iščete rešitev oz. delili morebitne rešitve, ki bi lahko pomagale ostalim študentom. Srečanje je namenjeno študentom s statusom posebnih potreb, ne glede na kraj ali vrsto študija.
V Društvu študentov invalidov Slovenije so v zadnjih mesecih kot del projekta Prava smer pripravljali priporočila za visokošolske učitelje na področju učinkovitega izvajanja predavanj, priprave študijskih gradiv in preverjanja znanja. Omenjena priporočila si lahko ogledate na spletni strani pod Sodelovanje z visokošolskimi institucijami. Prav tako so pripravljali namige za učinkovitejši študij, ki jih najdete pod Študij na daljavo. Za študente, ki se soočate z Aspergerjevim sindromom, bo morda zanimivo gradivo Aspergerjev sindrom in študij.

Za prijavo na dogodek kliknite na Študent študentu o študiju na daljavo.
Vsem zainteresiranim bomo dan pred dogodkom poslali Zoom povezavo.

Za več informacij ali, če potrebujete prilagoditve oz. podporo za spremljanje dogodka, pišite na miha@dsis-drustvo.si.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.