Štipendije Utrechtske mreže za študente in mlade raziskovalce Univerze v Ljubljani- ODPRT

Tudi v prihajajočem letu Utrechtska mreža razpisuje štipendije za kratkoročne raziskovalne mobilnosti (na univerzah UN). Štipendija se izključuje s štipendijami programa Erasmus+.

Prijave sprejemamo na e-naslov: urska.ravnik@uni-lj.si, do 25.2.2024. Prosim, da o prijavi obvestite tudi  mednarodno pisarno NTF (dr. Alenka Šalej Lah).

ŠTIPENDIJE UTRECHTSKE MREŽE ZA ŠTUDENTE IN  MLADE RAZISKOVALCE UNIVERZE V LJUBLJANI

 Utrechtska mreža bo letos podelila predvidoma 20 štipendij v višini 1200 € študentom ali mladim raziskovalcem, ki niso upravičeni do financiranja iz ostalih programov (kot je Erasmus+). Štipendija je namenjena za raziskovalne dejavnosti pri pripravi zaključnega dela (ki lahko vključujejo tudi redna predavanja) na II ali III stopnji študija. Prednost imajo študentje III stopnje. Mobilnost si študentje organizirajo sami, na eni izmed univerz, članic Utrechtske mreže. Minimalna doba trajanja mobilnosti je 4 tedne. Rok upravičenosti za izvedbo mobilnosti je od 1. 5.2024 do 31 .3.2025. Vse informacije nahttps://utrecht-network.org/activities/young-researchers-grant/

Prijave, ki naj vsebujejo:

– Prijavo/ application form, ki se nahaja na  http://www.utrecht-network.org/activities/young-researchers-grant/

– Motivacijsko pismo v angleškem jeziku

– Priporočilno pismo (domačega profesorja) v angleškem jeziku in

– Potrdilo o sprejemu na raziskovalni projekt (ki ga izda gostujoči profesor ali gostujoča univerza)

naj študentje oz.mladi raziskovalci posredujejo na elektronski naslov urska.ravnik@uni-lj.si  in po pošti na  Služba za mednarodno sodelovanje UL, Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana do 25. februarja 2024. Nepopolne prijave ne bodo obravnavane.

Univerza v Ljubljani lahko nominira do tri študente, končni izbor pa bo opravila Utrechtska mreža in rezultate objavila predvidoma 19.3.2024.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.