Študenti za študente – vabilo k sodelovanu

Spoštovani!

V sklopu Univerze v Ljubljani skupaj z vami in za vas ustvarjamo nov projekt “Študenti za študente”.

V okviru spletne učilnice Univerze v Ljubljani ustvarjamo in objavljamo vsebine, ki se navezujejo na trenutno epidemiološko situacijo. Na strani boste našli različne PODCASTE, ki so namenjeni tako študentom in profesorjem. Vsak teden znova bomo objavljali nove vsebine, različne podcaste, ideje za filme in knjige, razne kolumne in zapise. Namen imamo ohranjati naš projekt, ga predati naslednjim generacijam in na njej obravnavati aktualne teme.

K sodelovanju pa vabimo tudi študente. Projekt je namenjen povezovanju in izmenjavi mnenj med nami, študenti. Vedno smo veseli sodelovanja z različnimi kadri, ki so zagnani in polni novih idej ter bi želeli tudi sami ustvariti kakšen podcast (s študenti, profesorji in drugimi strokovnjaki) ali pa z nami podeliti kakšen zapis, članek.

Iz tega razloga se obračamo predvsem na vaše študente različnih smeri, ki bi želeli pridobiti nova znanja, izkušnje in reference za naprej.  Prepričani smo, da bi lahko skupaj z vami obogatili naš skupni projekt. V kolikor bi želeli z nami sodelovati nam lahko pišete na studentizastudente1@gmail.com.

Hvala in vse dobro želim,

Larisa Gorc

Vabilo študentom

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.