Študentsko tekmovanje FRESHHH

Freshhh je mednarodno spletno študentsko tekmovanje, kjer ekipe sestavljene iz treh članov, prevzamejo vodenje naftne družbe. V tekmovanju udeleženci sprejemajo odločitve o razvojnih projektih na področju naftne in plinske industrije, o gradnji rafinerije, določajo pa tudi najboljši portfolio produktov. Študenti imajo tudi priložnost postaviti strategijo razvoja maloprodajne mreže in se odločati glede investicij v razvoj mreže. 8 najboljših ekip  bo dobilo priložnost sodelovati v finalnem delu tekmovanja, ki poteka v živo. Najboljši študentje imajo možnost postati potencialni udeleženci kariernega programa Skupine MOL za sveže diplomante, imenovanega Growww.

TEKMOVANJE FRESHHH POTEKA V TREH KROGIH:

  1. Spletni kvalifacijski krog – Strateška simulacijska igra v treh delih: Upstream (Raziskave in Razvoj), Downstream (Rafinerije, Logistika) in Maloprodaja
  2. Polfinale za najboljših 40 ekip: tehnološko osredotočene študije primerov in strokovni kvizi
  3. Finalni dogodek v živo – za 8 najboljših ekip poteka v Budimpešti na Madžarskem

Med letoma 2007 in 2016 je tekmovanje Freshhh pritegnilo več kot 25.000 študentov iz 76 držav in 250 univerz ter fakultet. V tekmovanju Freshhh 2016 je sodelovalo rekordno število udeležencev, ki je skupaj oblikovalo 2.307 ekip na globalni ravni. Te številke so dokaz, da je spletno tekmovanje Skupine MOL v industriji postalo simbol, ki privablja mlade talente s tehničnim/inženirskim znanjem, da izkusijo kaj jim ponuja Skupina MOL.

Več informacij najdete tukaj:
www.freshhh.net/
www.facebook.com/molfreshhh

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.