Teden zveze Eutopia v Bruslju

Bliža se že peti teden zveze EUTOPIA, ki ga tokrat organizira Univerza Vrije v Bruslju (Belgija). Teden delavnic, seminarjev in drugih vsebin za študentke, študente, raziskovalke, raziskovalce, EUTOPIA partnerje in zaposlene, bo med 27. 6. in 1. 7. 2022 potekal v hibridni obliki. Udeležba na dogodkih je za vse na Univerzi v Ljubljani brezplačna, za spremljanje prek spleta pa prijava ni potrebna.

Teden EUTOPIA vsakih šest mesecev združuje ključne akterje zveze – študentke in študente, raziskovalke in raziskovalce, strokovnjakinje in strokovnjake ter strateške partnerje. Univerza Vrije v Bruslju (VUB) pripravlja peti teden EUTOPIA v Belgiji, srcu Evrope.

Poleg dogodkov, na katerih bodo članice in člani zveze gradili prihodnost in strategijo EUTOPIE, bodo potekali še številni drugi dogodki, zanimivi za širšo javnost. V programu boste gotovo našli nekaj zase, če ste študent/ka, raziskovalec/ka ali pa vas le zanima, kako EUTOPIA ustvarja univerzo prihodnosti. Udeležba je mogoča prek spleta ali v živo na kampusu Univerze VUB v Bruslju.

Brezplačno se lahko pridružite številnim interaktivnim delavnicam, panelnim pogovorom, ogledom mesta in kulturnim obiskom na kampusu v Bruslju, na katere se že lahko prijavite tukaj.

Želite sodelovati v tednu EUTOPIA iz udobja svojega doma? Še vedno lahko okusite Bruselj, saj je na voljo množica hibridnih dogodkov, kar vam omogoča udeležbo na daljavo. Za spremljanje dogodkov preko spleta prijava ni potrebna, povezave in podroben seznam dogodkov pa boste našli na spletni strani tedna EUTOPIA, v rubriki online programme.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.