Finančna pomoč za študente v stiski v sklopu akcije SRČNA UL

V okviru akcije Srčna UL, ki jo Univerza v Ljubljani izvaja v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, je odprt razpis za dodelitev finančne pomoči, na katerega se lahko prijavijo študentke in študenti Univerze v Ljubljani.  

Kdo lahko zaprosi za pomoč?

Za pomoč lahko zaprosijo študentke in študenti Univerze v Ljubljani, z veljavnim statusom v študijskem letu 2020/2021, ki so se znašli v stiski in izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • so mlajši od 26 let, starši oziroma skrbniki (če jih imajo) pa jih težko vzdržujejo, saj imajo prenizke dohodke,
  • so starejši od 26 let, doseženi prihodki pa niso zadostni za osnovno preživetje (lastno ali vzdrževanih družinskih članov). 

Oblika pomoči: Pomoč lahko vsebuje sofinanciranje najemnine in bivanjskih stroškov (celotno ali delno poplačilo stroška), nakup živil in oblačil, študijskega materiala (celotno ali delno poplačilo računa) in/ali študiju namenjene računalniške opreme (celotno ali delno poplačilo računa).

 Rok prijave: Razpis je odprt do 15. oktobra 2021. Vnaprejšnje ali kasnejše prijave niso možne.

 Več informacij o razpisu, pogojih in načinu prijave je objavljenih v razpisu na spletni strani Srčna UL.

 

Še vedno pa lahko tudi darujete:

  • s kratkim telefonskim sporočilom na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevek 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevek 10 EUR);
  • z nakazilom na transakcijski račun ZPMS – več.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.