Vabilo na Državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku za študijsko leto 2017/18

Spoštovani!

Obveščamo vas, da bo v sredo, 16. maja 2018, na ljubljanskem Rožniku potekalo Državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku za študijsko leto 2017/18. Udeleženci se bodo pomerili v tekmovalni  (daljša proga) in rekreativni (srednja proga) disciplini.

Državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku 2017/18 bosta organizirali Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) in Orientacijska zveza Slovenije (OZS). Prijavnine ni!

Prijave so mogoče preko spletnega obrazca do torka, 15. maja 2018, do 12. ure. Prijave bodo v omejenem številu mogoče tudi na dan tekmovanja na prijavnem mestu (do porabe razpoložljivih orientacijskih kart).

  • Tekmovanje bo potekalo v treh kategorijah:
  • študenti, rekreativno (M, Ž): v tej kategoriji lahko sodelujejo vsi študentje, ki imajo v tem študijskem letu veljavni študentski status na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji;
  • študenti, tekmovalno (M, Ž) – registrirani tekmovalci v OZS (M, Ž): sodelujejo  lahko tekmovalci, ki imajo slovensko državljanstvo in imajo v tem študijskem letu veljaven status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu, in diplomanti višješolskih in visokošolskih študijskih programov, ki so ali bodo diplomirali med 17. 7. 2017 in 16. 5. 2018 (tekmovanje v tej kategoriji bo delno štelo tudi kot kvalifikacije za udeležbo na Svetovnem univerzitetnem prvenstvu v orientacijskem teku 2017/18 julija letos na Finskem);
  • zaposleni (M, Ž): sodelujejo lahko zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih.

Več informacij najdete v priloženih datotekah.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.