Prešernove nagrade

Na podlagi 8. člena Pravilnika o podeljevanju pohval, priznanj in nagrad študentom Naravoslovnotehniške fakultete Študijska komisija NTF objavlja

 

P O Z I V

visokošolskim učiteljem, da predlagajo raziskovalna in umetniška dela s področja študijev NTF, ki bodo konkurirala za Prešernovo nagrado študentom za študijsko leto 2017/18.

Visokošolski učitelji morajo v predlogu navesti mentorja, naslov teme in kratko obrazložitev. Predloge vložijo v tajništvu oddelkov.

Predloge zbira Študijska komisija NTF do 23.6.2017, do 30.6.2017 pa bo komisija razpisana dela javno objavila na spletnih straneh fakultete in njenih oglasnih deskah.

 

Opomba: Vsak mentor izbere le eno razpisano delo, ki ga predlaga za nagrado, le izjemoma dve. Izven razpisa lahko za Prešernove nagrade konkurirajo tudi izjemna diplomska dela, z enako omejitvijo glede števila. Razpis za nagrado za doktorsko disertacijo bo objavljen hkrati z razpisom za Prešernove nagrade.

 

POVEZAVA ZA OBJAVO TEM: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fq_wQgeZRkvM9skYjfxTzr8YqZFY4SvF6UVcIPMsT2M/edit?ts=5940f261#gid=0

 

 

                                                                                                          Predsednik ŠK NTF:

                                                                                                          prof. dr. Jožef Medved

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.