Karierni dan SPID je za nami

Zadnji majski dan je v so-organizaciji Kariernih centrov UL in Študentskega sveta NTF potekal Kareirni dan SPID. Povabilu se je odzvalo 10 delodajalcev s področja grafike, tekstila in modnega oblikovanja. Po uradnem pozdravu s strani prodekanje za študijske zadeve prof. dr. Pavko, je potekala okrogla miza na temo prehoda na trg dela. Delodajalci so z nami delili zanimive zgodbe, svoje izkušnje in karierne poti. Velik poudarek je bil tudi na pridobivanju kompetenc za lažji prehod na trg dela. Več kot 40 udeležencev je pridobilo uporabne informacije za prehod na trg dela.

Tokrat so sodelovali:

S PODROČJA GRAFIKE:

DELO d.o.o. – Tiskarsko središče Matic Štefan
Ljudje d.o.o. Jan Kikelj
AV studio d.o.o. Nina Obradovič
Prisotp d.o.o. Matija Kocbek
Chemets d.o.o. Rok Žvagen
S PODROČJA TEKSTILA IN MODNEGA OBLIKOVANJA:
Alpina, d.o.o. Franci Kavčič
Tosama d.o.o. Andrej Zabret
Filc d.o.o. Karla Kač Kališnik
ELLE Petra Windschunurer
CLICHE, d.o.o. Jelena Pirkmajer
Kaja Julija Hrovat

Dogodek smo zaključili z mreženjem in druženjem ob odlični pogostitvi, ki jo je pripravila restavracija Meta in Bazilika! Nekaterim študentom se je s svojimi idejami uspelo predstaviti podjetjem in prva sodelovanja so že na vidiku. Se vidimo tudi drugo leto.

Hvala še enkrat vsem dekletom (Eva, Tina, David, Zala, Sanji, Andreja), ki so pomagala pri organizaciji in izvedbi dogodka. Sanja Živković je avtorica fotografij v priponki.

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.