RSF razpis za sofinanciranje mobilnosti asistentov, asistentov z doktoratom in visokošolskih učiteljev- ZAKLJUČEN

RSF interni razpis za sofinanciranje mobilnosti asistentov, asistentov z doktoratom in visokošolskih učiteljev (pedagoških delavcev) na visokošolskih institucijah v tujini za 2023-2024 v okviru RSF ukrepa B.II.3 (Razvoj in krepitev sodelovanja v okviru transnacionalnih medinstitucionalnih učnih skupnostih).

Kontaktne osebe za mednarodno sodelovanje na članici vljudno naprošamo, da o razpisu obvestite pedagoške delavce na vaši članici, saj boste intenzivno sodelovale pri celotnem procesu mobilnosti.

Pogoj za prijavo je že z vseh strani podpisan Sporazum o mobilnosti (Mobility Agreement) oz. Povabilno pismo s Soglasjem dekana. Mobilnost lahko poteka na katerikoli tuji akreditirani visokošolski instituciji (bilateralni sporazum ni potreben) in mora trajati vsaj 3 mesece in ne več kot 4 mesece. Mobilnost se mora zaključiti najkasneje do 30. 11. 2024.

 Interni razpis bo odprt predvidoma do 15. 7. 2024 oz. do porabe sredstev.

 Posredujem vam podporno razpisno dokumentacijo:

  1. Sporazum za mobilnost (Mobility Agreement),
  2. Povabilno pismo,
  3. Soglasje dekana,
  4. Potrdilo o izvedeni mobilnosti (Letter of Confirmation),
  5. Vsebinsko poročilo pedagoškega delavca,
  6. Prijavo na mobilnost (excel tabela),

ki bo dostopna tudi na spletni strani: 

https://www.uni-lj.si/mednarodno_sodelovanje_in_izmenjave/.

 Prijave (ki vključujejo excel tabelo in podpisan Sporazum o mobilnosti oz. Povabilno pismo s Soglasjem dekana) posredujte čim prej oz. najkasneje 15 dni pred pričetkom mobilnosti na e-naslova urska.ravnik@uni-lj.si in rsf@uni-lj.si, nujno v vednost tudi Alenki Šalej Lah (alenka.salej@ntf.uni-lj.si), da prijavo odložim tudi na odlagalno mesto Univerzitetne službe za mednarodno sodelovanje na Sharepointu.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Urško Ravnik, urska.ravnik@uni-lj.si.

Vesna Zupan (kontaktna oseba za RSF na UL)

Urška Ravnik (kontaktna oseba Službe za mednarodno sodelovanje na UL)

Alenka Šalej Lah (kontaktna oseba NTF)

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.