EUtopia SIF – Eutopia Science and Innovation Fellowships (krajša gostovanja (secondments), usposabljanja (trainings) ali druga podpora)

Na UL za pripravo prijave na projekt potrebujejo pisma o zavezi zunanjih partnerjev (gre za nezavezujočo načelno pripravljenost za sodelovanje) s strani neakademskega sektorja, zato nas vljudno prosijo, da spodnje besedilo posredujemo našim ne-akademskim partnerjem (podjetja, industrija, NGO, inštituti…).

Spoštovani!

Po uspešni pridobitvi projekta EUtopia SIF – Eutopia Science and Innovation Fellowships, štipendijskega programa za postdoktorske raziskovalce na razpisu Marie Sklodowska-Curie Action – COFUND<https://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/actions/co-funding-programmes_en>, Univerza v Ljubljani skupaj s partnerji konzorcija evropske univerzitetne zveze EUTOPIA<https://www.uni-lj.si/eutopia/> sodeluje v projektni prijavi štipendijskega programa za doktorske študente “EUTOPIA Planetary Wellbeing DOCtoral program”.

Univerza v Ljubljani bo v projektu sodelovala kot gostujoča institucija v okviru skupnega izvajanja raziskovalnega dela in somentorstva pri pripravi doktorske disertacije z možnostjo pridobitve dveh diplom (cotutelle) in/ali kot gostujoča institucija za krajša gostovanja doktorandov (secondments).

Z vključitvijo zunanjih partnerjev iz neakademskega sektorja si želimo povečati sodelovanje med našimi institucijami in omogočiti visokokakovostno usposabljanje doktorskih študentov. V kolikor bi želeli sodelovati v projektu kot zunanji partner in ponuditi možnost krajšega gostovanja (secondments), usposabljanja (trainings) ali drugo podporo vas prosimo za izpolnitev pisma o zavezi (Letter of Commitment), ki ga najdete v priponki. V pismu je naštetih več vrst sodelovanja, ki jih lahko poljubno izberete ter ostale izbrišete.
Gre za načelno pripravljenost za sodelovanje, saj se bo izvedlo le v primeru, če se bo vsebina projekta ujemala z vašimi aktivnostmi. Vsi stroški nastali v zvezi s temi aktivnostmi bodo kriti iz sredstev projekta.

Vljudno vas prosimo, da nam s strani zakonitega zastopnika podpisano ter žigosano pismo o zavezi pošljete do 23. septembra 2020 na e- naslov: doktorski.studij@uni-lj.si<mailto:doktorski.studij@uni-lj.si> ali po pošti na naslov: Univerza v Ljubljani, Služba za doktorski študij, Kongresni trg 12, Ljubljana.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo pripravljenost za sodelovanje.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.