JR Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja za podukrepa 16.2 in 16.5

Spoštovani!

Kratki predstavitvi razpisov Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, vam lahko v primeru interesa posredujem na vaš e-naslov. Na razpisu lahko sodelujejo tudi članice UL, in sicer za:

  • ZA PODUKREP 16.2: Podpora za pilotne projekte ter za razvoj novih proizvodov, praks, procesov in tehnologij
  • ZA PODUKREP 16.5: Podpora za skupno ukrepanje za blažitev podnebnih sprememb ali prilagajanje nanje ter za skupne pristope k okoljskim projektom in stalnim okoljskim praksam.

Razpisa sta odprta do 25.5.2018vendar velja omejitev, da lahko ena institucija (v tem primeru UL) odda na posamezen sklop le 3 vloge kot vodilni partner.

 Prosim vas, da sporočite vaš interes za prijavo na posamezen sklop kot vodilni partner, in sicer do 15. 3. 2018, da bomo lahko  prijave uskladili na nivoju UL.

 V kolikor bo interes (članic UL) za prijavo kot vodilni partner na posamezen sklop presegal omejitve, bodo na UL sklicali usklajevalni sestanek.

 Lep pozdrav.

 Marinko

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.