KU Leuven international staff week_možnost RSUL

Spoštovani sodelavci!

KU Leuven vabi raziskovalne managerje in administratorje k udeležbi izmenjave najboljših praks na dogodku »International staff week«, ki bo potekal 3.-5. oktobra 2022.

V okviru dogodka bodo predstavili njihove pristope k podpori mednarodnemu financiranju raziskav, projektnega in finančnega upravljanja ter nekatere nove izzive, kot so odprt dostop, upravljanje z raziskovalnimi podatki ter etika in integriteta v raziskavah. Več si lahko preberete spodaj in na spletni strani: Research managers and administrators’ visit to KU Leuven – International Research Funding, kjer boste našli tudi program. V primeru interesa se lahko prijavite, udeležence pa bo izbral KU Leuven.

Rok za registracijo je 24.6.2022.

V okviru proračuna Razvojnega sklada UL (RSUL) lahko za ta namen eni strokovni osebi na članici povrnemo potne stroške do višine 1.000 €. Sredstva RSUL bodo odobrena osebi, ki ji bo KU Leuven odobril udeležbo.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.