Predstavitev novosti ESRI

Rektorat Univerze v Ljubljani skupaj s podjetjem GDi, d. o. o. organizira predstavitev novosti programske opreme ESRI,. Predstavitev bo v torek, 24. 4. 2018, ob 10.00-12.00 uri na rektoratu v Sobi rektorjev.

 Predstavitev je namenjena vsem, ki pri študijskem procesu že uporabljate to programsko opremo, kakor tudi administratorjem in tistim, ki se z njo še niso seznanili. Na srečanju bomo predstavili nove funkcionalnosti programske opreme ArcGIS in možnosti sodelovanja s podjetjem GDi. Gre za priložnost za sodelovanje zlasti mentorjev, ki lahko uporabo ESRI brezplačno vključijo v zaključna dela študentov. Najboljša zaključna dela bodo na natečaju denarno nagrajena tako, da nagrado prejmeta oba, študent in njegov mentor.

 Programska oprema ESRI je oprema za predstavljanje geografskih podatkov. Ni namenjena zgolj tehničnim fakultetam, njena uporaba se širi na vsa področja, tako na družboslovje, zdravstvene vede, medicino, biologijo in drugo.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.