Vabilo k razpisu programa InnoEnergy STARTER – do 5.3.2019

Spoštovani,

Na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju (LUI) si želijo sodelovanja s startupi, ki delujejo na področju energetike. V mesecu marcu začenjajo z izvajanjem programa InnoEnergy STARTER. 4-tedenski intenziven program bo udeležence popeljal po ključnih korakih razvoja inovacije na trgu in pomagal zgraditi orodja za preboj na globalni trg energetskih rešitev.

InnoEnergy je vodilni ekosistem za energetske inovacije in največji pospeševalnik na tem področju v Evropi. Namen programa STARTER je pripraviti energetske startupe za vstop v prestižni InnoEnergyjev pospeševalnik Highway, v okviru katerega lahko izbrane ekipe poleg močne vsebinske podpore prejmejo tudi investicijo v višini do 150.000 EUR.

Več informacij o razpisu najdete tukaj.

Na LUI prosijo za pomoč, če imate kakšno ekipo študentov, startup iz omenjenega področja, da jih usmerite na njihov razpis InnoEnergy Starter. Prijava do 5. 3. do polnoči. 

Inovacijo lahko prijavite prek spletnega obrazca.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.