Vpis

Na Naravoslovnotehniški fakulteti lahko izbirate med študiji šestih različnih smeri.

Kljub raznolikosti študijskih programov, pa jim je skupen praktičen pristop k učnemu procesu, ki poteka v manjših skupinah, možnost mednarodnih izmenjav, vključevanje v številne projekte tekom študija, sodelovanje z gospodarstvom ter nenazadnje dobre zaposlitvene možnosti.

Na Naravoslovnotehniški fakulteti lahko pridobiš znanja in kompetence, saj izvajamo študijske programe na vseh omenjenih smereh študija na prvi, drugi in tretji stopnji.

Prva stopnja:

Prvi prijavni rok za študijske programe prve stopnje za slovenske državljane in državljane držav članic EU ter Slovence brez slovenskega državljanstva bo potekal od 15. februarja do 18. marca 2022.

Prvi prijavni rok za študijske programe prve stopnje za tuje državljane iz držav nečlanic EU bo potekal od 15. februarja do 20. aprila 2022.

Drugi prijavni rok za študijske programe prve stopnje bo potekal od 19. do 23. avgusta 2022.

Prijave bodo mogoče na portalu: https://portal.evs.gov.si/prijava/.

Druga in tretja stopnja:

Prijavni rok za študijske programe druge in tretje stopnje bo potekal bo od 1. aprila do 1. septembra. Prijavo oddate tudi, če ob vnosu prijave še niste zaključili študija. Diplomirati morate najkasneje do vpisa na izbrani študijski program.

Na povezavi preveri termine informativnih dni za študijske programe na 2. in 3. stopnji.

 

Za več informacij o vpisu izberi področje, ki te veseli! Lahko pa se vrneš na vstopno stran, kjer najdeš več informacij o študiju. Oglej si tudi naš YouTube kanal, pridruži se nam na Facebooku ali nam sledi na Instagramu.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.