26
Mar
Vabilo na delavnico Razvoj poslovnih modelov z metodo Design Thinking
26. 3. 2019, ob 12.10, napisal/-a Majda ŠtraklDelavnica na temo ozaveščanja študentov o prenosu znanja in tehnologije v podjetniško delovanje se bo izvedla v torek, 16. 4. 2019, od 10.30 do 14.00 ure, v Veliki predavalnici na Inštitutu »Jožefa Stefana«, Jamova cesta 39, Ljubljana. Dogodek je brezplačen, PRIJAVA je obvezna. Več informacij je v vabilu v priponki.
26
Mar
Zagovor doktorske disertacije Andrej Kos
26. 3. 2019, ob 9.14, napisal/-a Majda ŠtraklNaravoslovnotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani obvešča, da bo zagovarjal doktorsko disertacijo študent doktorskega študijskega programa tretje stopnje Znanost in inženirstvo materialov – smer Rudarstvo in geotehnologija Andrej Kos, univ. dipl. inž. rud in geotehnol., Javni zagovor doktorske disertacije bo v četrtek, 11.4.2019 ob 12. uri v predavalnici P-5 / Pritličje, Aškerčeva 12, Ljubljana. Naslov doktorske ... Preberite več
22
Mar
Sejem ameriških šol v Ljubljani -Education USA
22. 3. 2019, ob 9.25, napisal/-a Majda ŠtraklV ponedeljek 1. aprila 2019 bo od 16-18:30 v City hotelu v Ljubljani 6. EducationUSA – Sejem ameriških šol. Sejem je namenjen dijakom in študentom. Na sejmu boste lahko izvedeli več o študiju v ZDA, prijavi, vpisu, štipendijah,.. Več si lahko preberete na tej spletni strani.
22
Mar
Štipendij Nemške akademske službe za izmenjavo (DAAD)
22. 3. 2019, ob 7.36, napisal/-a Majda ŠtraklVas zanimata študij ali raziskovanje v Nemčiji? Nemška akademska služba za izmenjavo (DAAD) tudi v letošnjem študijskem letu ponuja različne štipendije za diplomante, raziskovalne štipendije za doktorande, postdoktorande in mlade znanstvenike, štipendije za delovna bivanja za visokošolske učitelje ter visokošolske poletne tečaje za tuje študente in diplomante v Nemčiji. Podrobne informacije o posameznih štipendijah DAAD ... Preberite več
20
Mar
S študentsko vstopnico navijamo za Slovenijo
20. 3. 2019, ob 14.41, napisal/-a Tina PremelcS študentsko vstopnico ugodneje na tekme slovenske nogometne reprezentance Slovenska nogometna reprezentanca je pred novim kvalifikacijskim ciklom za vrstitev na Evropsko prvenstvo. Leta 2020 se bo prvenstvo prvič odvijalo v največjih evropskih mestih, Slovenija pa se bo v letu 2019 za eno od prvih dveh mest v skupini, ki vodita na zaključno tekmovanje, pomerila z ... Preberite več
20
Mar
Razpis za prostovoljce ZPM Maribor
20. 3. 2019, ob 10.11, napisal/-a Majda ŠtraklZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno–rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev. Za leto 2019 objavljajo dva razpisa: Razpis za prostovoljce – spremljevalce na letovanjih, s katerim vabijo k sodelovanju ... Preberite več
18
Mar
Mednarodni dan barve in Dan brez črnih oblačil
18. 3. 2019, ob 10.40, napisal/-a Veronika ŠtampflUradna spletna stran dogodka Facebook dogodek
15
Mar
Štipendije Univerze v Grazu, Avstrija
15. 3. 2019, ob 14.09, napisal/-a Majda ŠtraklProgram GO STYRIA na Univerzi v Grazu, Avstrija, nudi do štirimesečne štipendije magistrskim in doktorskim ter po-doktorskim študentom. Rok za oddajo prijave je 8. april 2019 ob 13h. Več si lahko preberete v priloženi datoteki.
15
Mar
Zaprt referat v ponedeljek 18.3.2019
15. 3. 2019, ob 13.56, napisal/-a Majda ŠtraklObveščamo vas, da bosta zaradi izobraževanja v ponedeljek 18.3.2019 zaprti obe pisarni referata (Aškerčeva 12 in Snežniška 5). Hvala za razumevanje!
13
Mar
Natečaj »Najbolj inovativna jed iz topinamburja in mirabolane«
13. 3. 2019, ob 15.31, napisal/-a Veronika ŠtampflV okviru evropskega projekta ApPLAuSE (Alien PLAnt SpEcies) – from harmful to useful with citizens’ led activities/od škodljivih do uporabnih tujerodnih rastlin z aktivnim vključevanjem prebivalcev (v nadaljevanju: projekt APPLAUSE) pobude Urban Innovative Actions bo organiziran natečaj »Najbolj inovativna jed iz topinamburja in mirabolane«. Namen natečaja je k sodelovanju privabiti kulinarične navdušence, ki bodo ustvarili ... Preberite več