Evropska raziskava o Sodelovanju med univerzami in gospodarstvom – iskanje mnenj

Spoštovani,

Evropska komisija je sklenila pogodbo za obsežno raziskavo o sodelovanju med visokošolskimi ustanovami in javnimi ter zasebnimi organizacijami v Evropi, saj to področje ponuja velik potencial za poslovno inovativnost in razvoj spretnosti, kot tudi za delovanje univerz in zaposljivost študentov.

Z namenom, da bi zagotovili njeno uspešno izvedbo in na ta način lahko prispevali k razvoju politik za spodbujane in podporo sodelovanja računamo na vašo udeležbo v raziskavi, ne glede na to, ali ste do sedaj že bili vključeni v sodelovanje med univerzami in gospodarstvom. Raziskava bo najobsežnejša v Evropi doslej in bo vključevala več kot 3,500 univerz in 1,000 poslovnih subjektov.

Sodelovanje: izpolnite anketo v evropskem jeziku po vaši izbiri http://www.survey.ub-cooperation.eu/ Anketa traja približno 10 minut in vsi odgovori bodo ostali anonimni. Vljudno vas prosimo, da anketo izpolnite do 11. 11. 2016.

V znak zahvale za udeležbo v raziskavi se lahko odločite za prejetje Ocene pripravljenosti na testiranje za vašo organizacijo, ki omogoča vpogled za prihodnje sodelovanje z univerzami. Evropska komisija se vam vnaprej zahvaljuje za podporo.

S spoštovanjem,
Denis Crowley vodja enote

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z raziskavo se obrnite na: survey@ub-cooperation.eu<mailto:survey@ub-cooperation.eu>.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.