LABS TO MARKET 2024: RAZISKOVALKE IN RAZISKOVALCI, VABLJENI K PRIJAVI SVOJE INOVACIJE, prijave so odprte do 21. aprila 2024.

Labs to Market je program Ljubljanskega Univerzitetnega inkubatorja (LUI), namenjen raziskovalkam in raziskovalcem, ki želijo svoje inovacije prenesti iz laboratorijev na trg. Program ponuja priložnost za raziskovanje tržnih priložnosti, gradnjo multidisciplinarnih ekip in iskanje finančnih sredstev. Prijave so odprte do 21. aprila.

Labs to Market raziskovalke in raziskovalce spodbuja k razmišljanju o tržnem potencialu njihovih izumov in ponuja celovito podporo pri načrtovanju komercializacije, ki sledi tematikam večjih razpisov (EIC – Pathfinder, Translator, Accelerator, EIT Flagship, MSCA …). Program nudi priložnost za povezovanje s podjetnimi posameznicami in posamezniki ter študentkami in študenti, predvsem pa podporo pri iskanju finančnih virov za rast in razvoj.

V sklopu programa so predvidene delavnice, na katerih bo sodelujočim omogočena predstavitev tehnologije, povezovanje s potencialnimi člani ekip in strokovnimi mentorji. Udeleženke in udeleženci se bodo priučili ključnih elementov za gradnjo uspešnega podjetja in učinkovito predstavitev potencialov svoje inovacije širši javnosti in potencialnim investitorjem.

Več informacij najdete tukaj.

Za podrobnosti se obrnite na Ljubljanski Univerzitetni Inkubator (LUI) Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana:  ali +386 (0) 1 620 34 80.

Partnerji programa so Labena Ventures in Cosylab.

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.