Štipendije za študijske obiske dijakov in študentov v tujini

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije sporoča, da so še na voljo sredstva za štipendiranje študijskih obiskov dijakov in študentov v tujino za namen izobraževanja ali praktičnega usposabljanja.

Sredstva so namenjena štipendiranju vsaj 3-tedenskih študijskih obiskov študentov ter vsaj 2-tedenskih študijskih obiskov dijakov v obdobju od 1. 10. 2015 dalje, pri čemer se mora študijski obisk pričeti najkasneje 31. 3. 2017. Sredstva se dodelijo za pokritje neposrednih stroškov študijskega obiska.

Zadnji rok za prijavo je 15.12.2016, pri čemer se mora študijski obisk pričeti najkasneje do 31. 3. 2017.

Vse podrobne informacije glede razpisa najdete na spletni strani http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/razpis/n/stipendije-za-studijske-obiske-dijakov-in-studentov-v-tujini-za-leto-2015-205-javni-razpis/.

Dodatne informacije je možno dobiti v času uradnih ur tudi osebno na naslovu sklada, telefonsko pri Minki Glinšek na tel. št. 01 434 58 93 ali na e-naslovu: minka.glinsek@sklad-kadri.si.

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.