3. razpis programa Interreg ADRION in letni dogodek ADRION 2019

Program ADRION bo 6. maja 2019 objavil 3. razpis programa za dve prednostni osi (PO) in sicer PO 1 – Inovativna in pametna regija z dvema podtemama Modra rast preko pametne specializacije (S3) in Socialne inovacije ter  PO 3 –  Povezana regija s podtemama Pomorski transport ter Urbani transport.

Edini transnacionalni dogodek na temo 3. razpisa bo v okviru letnega dogodka ADRION 2019 v Budvi, 6. maja 2019, kjer se bodo srečali potencialni prijavitelji oz. projektni partnerji. Prijave na dogodek so možne samo še do konca aprila. Prijavni obrazec najdete preko povezave na programski spletni strani.

Gre za zelo ozko usmerjen razpis tako glede vsebine kakor sestave partnerstva,  zato vam v prilogi pošiljamo izvleček iz osnutka razpisne dokumentacije. Dokument je v angleškem jeziku. Celotna razpisna dokumentacija bo na voljo na spletni strani programa od 6. maja dalje.

Izvleček dokumenta o objavi 3. razpisa ADRION_e novica

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.