Aktualni dogodki in informacije s področja vesolja – nova delavnica na MGRT

1. Na MGRT bo 10.12. 2018  v sodelovanju z ESO potekala delavnica za pripravo zahtevkov pri ESI. Delavnica bo praktična, vnaprej vam bodo poslana gradiva za prijavo testnega primera, ki ga boste poskusili izpolniti že doma, da boste na delavnico prišli s konkretnimi vprašanji. Delavnica bo brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava na moj e-naslov in sicer najkasneje do petka 23. 11. 2018. Podrobnejše informacije o delavnici bodo posredovane naknadno, glede na temo pa priporočamo, da se je udeležite v čim širši zasedbi.

2. Odprte so prijave za “European Space Week”, ki bo 3. do 6. decembra v Marseillu: https://www.euspaceweek.eu/. Eden od namenov dogodka je podati zadnjo informacijo o stanju na področju programa Galileo, EGNOS in Copernicus in njihovi uporabi na različnih področjih.

3. Na spletni strani MGRT/ESA pod zavihkom “Izobraževanja“: http://www.mgrt.gov.si/si/delovna_podrocja/sodelovanje_z_esa/izobrazevanja/, so dodani novi spletni seminarji, ki so na voljo v povezavi s področjem.

4. nekaj aktualnih informacij vezanih na Obzorje 2020 – Vesolje:  aktualne informacije vezane na Obzorje 2020 – Vesolje _ nov2018


Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.