Danubius Young Scientist Award 2020_oddaja nominacij UL; Interni rok na UL: 3. 4. 2020

Posredujemo vam informacijo o odprtem razpisu Danubius Young Scientist Award 2020. Gre za razpis, ki ima namen nagraditi mlade raziskovalce z izjemnimi dosežki v njihovi znanstveni dejavnosti in rezultatih, ki se povezujejo s  Podonavsko regijo.

Nominirani so lahko kandidati, katerih znanstveno delo katerekoli znanstvene discipline ustreza naslednjim kriterijem:

-znanstvena odličnost in inovativni pristop k akademskemu delu,

-tematska pomembnost znanstvenega dela, ki se nanašajo na zadeve oz. probleme Podonavske regije,

-relevantnost znanstvenega dela izven nacionalnih meja, potencial kandidata (npr. integracija v mednarodne mreže, udeležba pri znanstvenih projektih, pedagoške izkušnje itn.).  Več o pogojih si prosim preberite na uradni spletni strani razpisa.

Število nominacij na organizacijo je omejeno na največ 3, zato prosimo članice, ki bi želeli prijaviti svoje kandidate, da nam pošljejo svoje popolnoma izpolnjene vloge.

 Interni rok za nominacijo kandidatov na Univerzi v Ljubljani je 3. 4. 2020. Vloge pošljite na e-naslov: euprojekti@uni-lj.si

V kolikor bo nominacij več kot 3, bo o oddanih nominacijah Univerze v Ljubljani odločala Komisija za raziskovalno in razvojno delo (KRRD).

Informacijo je posredovala Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.