Delavnica o izvajanju programa Obzorje Evropa; 11.11.2019 na IJS

Delavnica o izvajanju programa Obzorje Evropa

Kdaj: 11.11.2019,  8.30 – 16.00

Kje: Institut “Jožef Stefan” Jamova cesta 39, Ljubljana.

Ali veste, kako se bo izvajal novi okvirni program EU za raziskave in inovacije – Obzorje Evropa? Ali želite imeti besedo pri oblikovanju strategije izvajanja? Na vprašanja vam bodo odgovarjali in vašim predlogom prisluhnili gostujoči predavatelji Evropske komisije. Dogodek je priložnost, da se med slovenskimi udeleženci zbere predloge občinstva, ki se lahko vključijo v pravila in postopke načrtovanja za izvajanja Obzorje Evropa. Ti vključujejo predloge glede ocenjevalnega postopka, oddaje predlogov, vzorca sporazuma o dodelitvi sredstev (MGA), revizijskih pravil, spremljanja in poročanja ter komunikacije in razširjanja rezultatov.

Od udeležencev se pričakuje, da dobro poznajo izvedbene vidike programa Obzorje 2020. Priporoča se, da pred udeležbo na dogodku preberete naslednji dokument, da boste bolje razumeli načrte Komisije za izvajanje programa Obzorje Evropa: “Usmeritve k strategiji izvajanja okvirnega programa za raziskave in inovacije Obzorje Evropa“.

Na dogodek se je potrebno prijaviti.

Dnevni red pa je možno prenesti.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.