DOPOLNITVE 5.5.2020; Vpliv Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) na delovanje ARRS

ARRS je 5.5.2020 objavila dopolnitve dokumenta o vplivu Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) na delovanje Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS).

Novo:

Zakon o spremembi in dopolnitvah zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), Uradni list RS, št. 61/20 (ZZUSUDJZ-A), ki je začel veljati 1. 5. 2020, omogoča osebno vročanje dokumentov tudi v nenujnih zadevah.

8.a člen zakona določa, da se osebno vročanje v zadevah, ki niso nujne, opravi z vložitvijo v hišni predalčnik, poštni predal ali v elektronski predal naslovnika. Vročitev velja za opravljeno šesti delovni dan od dneva odpreme, razen če naslovnik dokumenta ni prejel, ali ga je prejel kasneje.

Več na: http://www.arrs.si/sl/obvestila/20/vpliv-zacasni-ukrepi-covid-ARRS.asp

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.