ERC: ERCEA Call for Expression of Interest – Seconded National Experts – Razpis za delegirane eksperte za delo na ERC – rok za prijavo 31. maj

Posredujemo vam obvestilo o razpisu izvršilne agencije ERC za 7 delegiranih ekspertov za začasno delo na različnih področij od stikov z javnostjo, etike do upravljanja z raziskovalnimi programi. V priponki so razloženi pogoji za zaposlitev in delo: SNE Call ERCEA_176_2019.

V kolikor bi vas zanimala prijava na katero od odprtih delovnih mest, je potrebno pravočasno pripraviti prijavo po navodilih in jo posredovati na Ministrtsvo, da jo preko uradne pošte kot je potrebno pošljejo do roka razpisa.

V kolikor se bi odločili za prijavo na ta razpis, vljudno prosimo, da čimprej kontaktirate MIZŠ:  dr. Andreja Umek Venturini Direktorat za znanost, Obzorje 2020 ERC & IKT , T: +386 (0)1 478 46 68 E: andreja.umek-venturini@gov.si , da ustrezno pripravijo postopek posredovanja prijave.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.