ERC: Poziv za prijavo: ERC Mentorska delavnica julij 2023 – prijave s področja družboslovja in humanistike do 19. maja 2023

Avstrijski inštitut IWM vabi k spletni delavnici za prijavitelje ERC projektov iz navedenih področij družboslovja in humanistike. Prijave sprejemajo do 19. maja. Prednost bodo imeli kandidati in kandidatke, ki bodo imeli že dobro razvito idejo.

IWM obvešča o naslednji delavnici mentorske pobude ERC, ki bo potekala na daljavo 7.-8. julija 2023. Udeležba je brezplačna; jezik delavnice je angleščina.

Delavnice so namenjene raziskovalcem na področju zgodovine, antropologije, političnih znanosti, sociologije, znanosti in tehnoloških študij, pa tudi kulturnih in literarnih študij iz srednje, vzhodne in jugovzhodne Evrope, ki nameravajo zaprositi za nepovratna sredstva ERC Starting and Consolidator. Cilj je dati majhni skupini prosilcev individualizirano svetovanje v zvezi z razvojem akademskih vsebin svojih projektov z intenzivno razpravo z uveljavljenimi učenjaki, ki so bili člani ocenjevalnih komisij ERC, ali ki so imeli erc nepovratna sredstva sama in bodo delovali kot mentorji. Delavnice pobude se osredotočajo izključno na zasnovo in zasnovo akademskih raziskovalnih projektov in naj bi dopolnile delo nacionalnih kontaktnih točk za program ERC.

Ker so mesta omejena, prosijo, da svoje prijave pošljete čim prej, vendar najkasneje do 19. maja 2023. Za konec leta je predvidena nadaljnja delavnica.

Podrobne informacije najdete na: https://www.iwm.at/sites/default/files/2023-03/ERC_Workshop_Call_July_23_2.pdf

Morebitna vprašanja pošljite na  erc@iwm.at.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.