EUvsVirus Matchathon 22-23 maj 2020 – povežite se z inovativnimi rešitvami

Posredujemo informacijo o EUvsVirus Matchatonu, ki bo potekal 22.-23. maja. Do njihove spletne strani lahko dostopate tukaj.

V priponki ( Specific needs to be matched with Academia ) vam posredujemo tudi tabelo s projekti, ki še iščejo partnerje za povezovanje v projektno skupino na temo COVID-19.

Več v nadaljevanju v obvestilu SBRA.

________________________________________________________

Evropska komisija in žirija strokovnjakov so na aprilskem Hackatonu EUvsVirus izbrali 120 zmagovalnih skupin in njihove inovativne rešitve. Te inovativne rešitve in projekte želi Evropska komisija sedaj povezati z elitnimi univerzami, podjetji, vlagatelji, pospeševalci, skladi tveganega kapitala in javnimi organi. Zato pozivajo vse naštete, da se udeležijo spletnega t.i. EUvsVirus Matchathona, kjer lahko univerze, javni organi, financerji in ostali izrazijo zanimanje za 120 predlaganih rešitev povezanih s COVID-19. Matchaton bo potekal od 22.-25. maja, danes pa že poteka t.i. demo dan.

Vsi zmagovalni predlogi, ki prihajajo večinoma od start up skupin, so na spletni strani https://www.euvsvirus.org/results/

V prilogi pošiljamo tudi tabelo, kjer so navedeni projekti, ki še potrebujejo akademske partnerje. V kolikor se van zdi kakšna rešitev zanimiva in bi se želeli povezati s projektno skupino, lahko storite to preko prej navedene spletne strani oz. preko povezav v priloženem dokumentu.

Lep pozdrav,

Mag. Maja Ferlinc, Senior Economic Advisor

 Slovenian Business & Research Association

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje

tel: +32 2 645 19 11 / fax: +32 2 645 19 17

Avenue Lloyd George 7, 1000 Brussels

www.sbra.be

Originalno sporočilo dosegljivo na: UL obv – EUvsVirus Matchathon 22-23 maj 2020

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.