Informativni dan: Program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja; sreda, 1.2.2023

Vljudno vabljeni na »Informativni dan: program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja«, ki bo v sredo, 1. februarja 2023, v City Hotel Ljubljana, Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana. Organizira ga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Direktorat za znanost Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) vljudno vabi na »Informativni dan: program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja«, ki je namenjen raziskovalcem in raziskovalkam ter strokovnim delavcem in strokovnim delavkam na slovenskih raziskovalnih organizacijah. Dogodek bo priložnost za seznanitev z novostmi, ki jih prinašajo novi dvoletni programi za obdobje 2023-2024 in posvetovanje z mrežo slovenskih Nacionalnih kontaktnih točk programa Obzorje Evropa (NKT).

Na enem mestu vam bodo na voljo vsi predstavniki NKT, da vam podajo hiter vpogled v ključne vsebine in novosti posameznih področij Programa Obzorje Evropa. Ne zamudite priložnosti za seznanitev s ključnimi usmeritvami programov in konkretnih nasvetov NKT, ki vam bodo v pomoč pri pripravi projektnih predlogov za pridobivanje sredstev iz programa Obzorja Evropa!

Dogodek po potekal v sredo, 1. februarja 2023, med 8.30 do 15.30 uro v dvorani City Hotela Ljubljana. Število mest je omejeno, zato se je potrebno na dogodek prijaviti.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.