Interventni ukrepi predvidevajo podaljšanje raziskovalnih in infrastrukturnih programov za eno leto

Obveščamo vas, da je ARRS danes na svoji spletni strani objavila, da Interventni ukrepi predvidevajo podaljšanje raziskovalnih in infrastrukturnih programov za eno leto:

»Podaljšanje za eno leto bo ob sprejemu interventnega zakona veljalo za raziskovalne in infrastrukturne programe, ki se jim financiranje izteče ob koncu leta 2020.

(Ljubljana, 24. marec 2020) Na Javni agenciji za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije smo seznanjeni s pripravo interventnega zakona, na podlagi katerega naj bi se raziskovalnim in infrastrukturnim programom, ki se jim bo financiranje izteklo 31. 12. 2020, obdobje financiranja ob nespremenjenem obsegu ekvivalenta polne zaposlitve (FTE) podaljšalo za eno leto, to je do 31. 12. 2021.

Objave javnih pozivov in javnih razpisov za raziskovalne ter infrastrukturne programe, načrtovane v aprilu 2020, bodo tako predvidoma izvedene v letu 2021.«

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.