Javni razpis Programa sodelovanja Interreg Slovenija-Avstrija za obdobje 2014-2020; Rok: 30. junij 2020

29. aprila 2020 je bil objavljen usmerjen 6. rok javnega razpisa Programa sodelovanja Interreg Slovenija-Avstrija za predložitev vlog za projekte na področju upravljanja in koristne rabe vodnih virov.

Rok je odprt usmerjeno za projektne predloge z druge prednostne osi, prednostne naložbe 6f, ki bodo kot projektne partnerje vključevali raziskovalne institucije ter pokrivali vsebino na področju upravljanja in koristne rabe vodnih virov.

Rok za oddajo projektnih vlog se zaključi 30. junija 2020 ob 12. uri.

Več o javnem razpisu na spletni strani Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko:

http://www.si-at.eu/si2/2020/04/29/usmerjen-6-rok-za-projekte-s-podrocja-upravljanja-in-koristne-rabe-vodnih-virov-odprt-do-30-6-2020/

 Razpisna dokumentacija je dostopna na povezavi: http://www.si-at.eu/si2/javni-razpis/javni-razpis-za-predlozitev-projektov/

V primeru, da bi vas zanimalo sodelovanje s preostalimi članicami UL, lahko svoj interes in kontakt označite na povezavi: https://www.1ka.si/a/285281 do srede 27.5.2020 do 13h. Vsem, ki se boste vpisali, bodo posredovali vse preostale tam označene kontakte in bomo lahko članice samostojno nadaljevale pri sklepanju morebitnih partnerstev.

 Glede na višino razpoložljivih sredstev programa, je priporočljivo, da potencialna partnerstva ne presegajo sredstev v višini 350.000 evrov Evropskega sklada za regionalni razvoj. Financirana bosta največ dva projekta.

 

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.