Javni razpis za (so)financiranje raziskovalnih projektov ERC potencial

ARRS je objavila Javni razpis za (so)financiranje raziskovalnih projektov ERC potencial .

Predmet Javnega razpisa za (so)financiranje raziskovalnih projektov ERC potencial je zagotoviti začetno podporo za pripravo na izvajanje pridobljenega projekta ERC, v vmesnem časovnem obdobju, med obvestilom ERC o (so)financiranju projekta ERC in njegovim dejanskim pričetkom izvajanja.

Prijava na javni razpis se odda na prijavnem obrazcu  ARRS-ERC POTENCIAL-leto- Pr.doc (pri čemer je »leto« koledarsko leto v katerem se oddaja prijavna vloga in »Pr.«  priimek vodje raziskovalnega projekta), s prilogami navedenimi na prijavnem obrazcu.

Prijavo je potrebno oddati v elektronski in tiskani obliki. Obe obliki prijave, elektronska in tiskana, morata biti vsebinsko popolnoma enaki.

Prijava se šteje za pravočasno, če v tiskani obliki prispe v glavno pisarno agencije vsaj 2 meseca pred v prijavnem obrazcu predlaganim začetkom (so)financiranja. Kot pravočasna se šteje tudi prijava, oddana priporočeno na pošti v Sloveniji najkasneje 2 meseca pred v prijavnem obrazcu predlaganim začetkom (so)financiranja (upošteva se poštni žig).

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.