“Jesenska šola” – srečanje koordinatorjev projektov Erasmus+; 27. in 28. septembra 2021 v Podčetrtku (čimprej sporočiti interes za sodelovanje)

CMEPIUS, ki kot nacionalna agencija pokriva ukrep Partnerstva za sodelovanje znotraj programa Erasmus plus,  vabi na dvodnevni seminar za koordinatorje Erasmus+ projektov na področju terciarnega izobraževanja.  Seminar bo 27. in 28. septembra 2021.

Interes, ki še ni prijava, izkažete na povezavi v sporočilu CMEPIUS-a v nadaljevanju.

Več …

Spoštovani,

na CMEPIUS-u že tradicionalno organiziramo seminar za koordinatorje Erasmus+ projektov na področju terciarnega izobraževanja. Srečanja (poletne oz. jesenske šole) so bila do sedaj prvotno namenjena koordinatorjem projektov mobilnosti, letos pa bomo – kot ste nekateri izrazili željo tekom spremljanj / srečanj  v minulih mesecih – v dogodek »Jesensko šolo« vključili tudi koordinatorje (in druge člane timov) projektov KA2.

Jesenska šola bo potekala v obliki dvodnevnega srečanja (27. in 28. septembra 2021), pri čemer bo prvi dan (ponedeljek) ponujal vsebine, vezane na strateško internacionalizacijo, diseminacijo projektnih rezultatov ter izmenjavo dobrih praks in pa priložnost za neformalno srečanje, saj dogodek načrtujemo »v živo«, odmaknjeno od vsakdanjih obveznosti, v prijetnem okolju hotela Sotelia v Podčetrtku. Prvi dan bo program deloma potekal ločeno za koordinatorje KA1 in KA2. Drugi dan bo namenjen predvsem novostim programskega obdobja 2021-2027 in vas utegne zanimati, v kolikor načrtujete tudi projekte v novem programskem obdobju.

Več organizacijskih informacij kot tudi podrobnejši program lahko pričakujete avgusta.

Za lažjo organizacijo dogodka in prilagoditev vsebin, vljudno prosimo, če svoj interes sporočite preko povezave TUKAJ. (Opozorilo: to je le informativna anketa in ne pomeni prijave na dogodek.)

Vabljeni, da vabilo posredujete tudi svojim sodelavcem pri projektih E+ KA203 na domačih institucijah (saj bo program v slovenskem jeziku).

Za več informacij sva vam z veseljem na voljo s sodelavko Majo Peharc (v kopiji).

V upanju, da se uspemo srečati v čim večjem številu vas prijazno pozdravljam.

Jelena Štrbac Nemec,

Jelena Štrbac Nemec | Svetovalka
CMEPIUS
Ob železnici 30a | SI-1000 Ljubljana
tel +386-1-620-94-83 | fax +386-1-620-94-51

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.