Kampanija “EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020”; prijave za sodelovanje v kampanji sporočiti do 15. 1. 2020, podaljšano do 30.1.2020

Kampanija “EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020”

Za sodelovanje v kampanji vas prosimo, da do 15. 1. 2020 izpolnite obrazec, ki je dosegljiv na naslednji povezavi: https://eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moj-projekt-2020. Podaljšano do 30.1.2020

Spoznavanje naše naravne in kulturne dediščine, koristna predavanja, številne delavnice za vse generacije, pohodi, vodene vadbe, igre, dnevi odprtih vrat čistilnih naprav in slovenskih kmetij, okrogle mize o aktualnih vprašanjih in predvsem odgovori o možnostih, ki jih EU odpira doma in v tujini. To je samo nekaj dogodkov, ki se jih je maja udeležilo več kot 12.000 obiskovalcev kampanje EU projekt, moj projekt 2019 v več kot 50 krajih po Sloveniji. Z njo smo v Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko skupaj s projektnimi partnerji že peto leto zapored predstavili dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji pišemo s pomočjo evropskih sredstev. Tudi v letu 2020 bi radi skupaj z vami pokazali, da lahko pozitivne rezultate projektov evropske kohezijske politike vidimo na vsakem koraku. Zato vas vabimo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z nami pod okriljem kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020, ki se bo odvil v tednu od 9. do 16. maja 2020.

Organizirate (in financirate) lahko eno- ali večdnevni dogodek na eni ali več lokacijah, vključite lahko tudi predstavitev več projektov. Dogodek je lahko namenjen splošni javnosti ali določeni ciljni skupini, za udeležence naj bo brezplačen. Da je projekt lahko del uspešne zgodbe EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020, mora biti sofinanciran s sredstvi Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada. V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko bomo vaše interaktivne in zanimive dogodke, ki jih boste organizirali in financirali v okviru kampanje v predlaganem tednu, promocijsko podprli. To bo predvidoma vključevalo tako nacionalne kot lokalne medije. V dogovoru z vami bomo poskrbeli tudi za vizualno podobo dogodka (npr. plakati, letaki, itd.) in morebitni promocijski material na dogodku. Za podrobnosti se obrnite na Natašo Kogej, natasa.kogej@gov.si, 01/400 3662.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.