Nov razpis transnacionalnega programa Interreg Central Europe, rok za prijave 5.7.2019

Odprt je četrti razpis programa Interreg Central Europe. Gre za ozko usmerjen razpis z namenom nadgradnje že obstoječih rezultatov trenutno financiranih projektov Interreg Central Europe iz prvega in drugega razpisa programa.

Zaradi nekaterih omejitev v okviru razpisa, vas prosimo, da nas obvestite v kolikor boste pripravljali prijavo na razpis.

Interes čimprej sporočite na mailto:marija.petek@ntf.uni-lj.si. Poslali vam bomo tudi obširnejšo informacijo o razpisu .

Rok za oddajo projektne prijave je 5.7.2019.

V podporo prijaviteljem bodo organizirali tematske seminarje 2.-3. aprila na Dunaju (registracija prijave možna samo do 20. marca 2019). Vabilo je dostopno na spletni strani programa.  Na dogodek se lahko prijavijo partnerji iz projektov  1. in 2. razpisa ter samo vodilni partnerji 3. razpisa programa CENTRAL EUROPE.

Evropska komisija bo organizirala dodatni informativni dan 7. maja 2019 v Bruslju za upravičence iz programa CENTRAL EUROPE in projektov FP7/H2020 za ustvarjanje novih povezav.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.