Objava osnutka javnega poziva za povečanje financiranja raziskovalnih programov v zvezi s pandemijo COVID-19 in osnutka pozivne dokumentacije.

ARRS je na spletni strani objavila osnutek javnega poziva za povečanje financiranja raziskovalnih programov v zvezi s pandemijo COVID-19 in osnutek pozivne dokumentacije. Več informacij je v nadaljevanju.

(Ljubljana, 22. 5. 2020) Agencija je že najavila objavo javnega poziva za oddajo prijav za povečanje financiranja raziskovalnih programov v zvezi s pandemijo COVID-19. Objava javnega poziva bo možna šele po objavi spremembe Pravilnika o postopkih (so)financiranja in ocenjevanja ter spremljanju izvajanja raziskovalne dejavnosti v Uradnem listu Republike Slovenije.

Javni poziv bo objavljen predvidoma v torek, 2. 6. 2020, rok za oddajo prijav se bo zaključil predvidoma 16. 6. 2020.

Zaradi predvidenega kratkega roka za oddajo prijav je agencija pred uradno objavo javnega poziva v nadaljevanju objavlja osnutek javnega poziva in pozivne dokumentacije:

Podpisnik prijav v e-obrazcih je rektor. Podrobnejša navodila boste prejeli, ko bo razpis odprt.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.