Objavljen je nov razpis CERIC-ERIC za dostop do integriranih multidisciplinarnih infrastruktur na področju materialov in nanotehnologije

ARRS obvešča, da je Objavljen nov razpis CERIC-ERIC za dostop do integriranih multidisciplinarnih infrastruktur na področju materialov in nanotehnologije .

CERIC-ERIC (ang. Central European Research Infrestructure Consortium) je objavil nov razpis za dostop do integriranih multidisciplinarnih infrastruktur na področju materialov in nanotehnologije. Razpis ponuja preko 50 komplementarnih mehanizmov in dostop do dveh podpornih laboratorijev, omogoča pridobitev podpore za mobilnost ter prispevek k objavam v odprtem dostopu. K razpisu je dodanih tudi nekaj novih mehanizmov podpore (seznam).

Roki za oddajo vlog: 2. 9. 2019 do 17. uree (t.i. pred-evalvacija, ki omogoča izboljšave predloga prijave)  in 30. 9. 2019 do 17. ure (priporočena prijava za prijavitelje, ki uporabljajo vse z razpisom CERIC-ERIC zahtevane tehnike).

Povezava na razpis je objavljena na spletni strani CERIC-ERIC.

Kontakt preko elektronske pošte – CERIC pisarna za uporabnike: useroffice@ceric-eric.eu

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.