Obvestilo o odprtih razpisih Razvojnega sklada UL v letu 2021

Obveščamo vas, da je odbor Razvojnega sklada Univerze v Ljubljani (RSUL) potrdil osnutek letnega proračuna sklada za leto 2021.

V sklopu aktivnosti RSUL so v letu 2021 odprti naslednji razpisi:

  • NOVO V 2021! Interni razpis za pripravljalno-raziskovalne projekte za namen vzpostavitve interdisciplinarnih raziskovalnih skupin (povezava). V okviru tega razpisa se bodo financirali interni dve-letni pripravljalno-raziskovalni projekti najmanj 4 članic s ciljem priprave koordinatorskega projekta na program Obzorje Evropa.
  • Interni razpis za pripravljalno-raziskovalne projekte za namen prijave na ERC razpise (namenjeno nosilcem MSCA IF projektov, Widening projektov in ARRS projektov Pečata odličnosti) (povezava).
  • Sofinanciranje potnih stroškov z namenom spodbujanja sodelovanja v evropskih in drugih mednarodnih raziskovalnih projektih.

Obenem so v sklopu sklada sofinancirane še druge aktivnosti, ki jih UL Služba za raziskovalno dejavnost koordinira interno:

  • spodbude mentorjem uspešnim MSCA Postdoctoral Fellowships (PF), Widening fellowships in Seal of Excellence tujim raziskovalcev;
  • svetovanja oz. klinike izbranih svetovalcev/agencij pri pisanju koordinatorskih prijav in prednostno ERC, MSCA PF, in WIDESPREAD: Teaming, Twinning, ERAChairs razpisi;
  • izdelavo znanstvene ilustracije/graf. povzetka in preoblikovanje znanstvenih besedil MSCA PF in ERC projektov;
  • pripravljalne raziskovalne projekte za pripravo kompetitivnih prijav na Obzorje Evropa (letni CELSA razpis).

Vsi interni razpisi in bolj podrobne informacije so dostopne preko intranetne strani UL Službe za raziskovalno dejavnost:

https://intranetul.uni-lj.si/evropskiprojekti/RazvojniSkladUL/_layouts/15/start.aspx#/SitePages/Domov.aspx

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.