Obvestilo ! POMEMBNO_Prijave UL na razpis Interreg Adrion

Obveščamo vas, da so načrtovane prijave članic Univerze v Ljubljani na tretji razpis Interreg Adrion  (rok oddaje 29.7. in 31.7. 2019) usklajene z zahtevami razpisa.

Prosimo vas, da upoštevate dogovorjene in usklajene prijave UL. Sodelovanje v dodatni projektni prijavi (kot partner ali koordinator) na podlagi pogojev razpisa Interreg Adrion NI VEČ MOŽNO.

Skladno z dogovorom na usklajevalnem sestanku, ki je potekal 11.6.2019 v prostorih rektorata Univerze v Ljubljani, vas obveščamo, da bodo na tretji razpis transnacionalnega programa Interreg Adrion v imenu Univerze v Ljubljani oddale projektne prijave naslednje članice UL:

Prednostna os Tema v okviru prednostne osi Članice UL Vloga v projektu
Prednostna os 1 – Inovacije (pametna regija) Družbene inovacije EF, FGG, FSD (pod koordinatorstvom prof. dr. Vlada Dimovskega (EF)) Vodilni partner
Prednostne osi 3 – Promet (povezana regija.) Mestni promet FE (pod koordinatorstvom prof. dr. Jaka Sodnika) Vodilni partner

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.