Obvestilo_Poiščite tujega mentorja EUTOPIA zveze in se prijavite na razpis MSCA Podoktorske štipendije; projektna prijava na razpis Obzorja Evropa MSCA PF do oktobra 2021

POIŠČITE MENTORJA IN SE PRIJAVITE NA RAZPIS MSCA PODOKTORSKE ŠTIPENDIJE V okviru zveze EUTOPIA so na UL pripravili spletno orodje za povezovanje (MSCA Partnering Tool), ki je namenjeno povezovanju podoktorskih raziskovalk in raziskovalcev ter mentoric in mentorjev univerz EUTOPIA za namen sodelovanja v projektnih prijavah na razpis Marie Sklodowska-Curie Podoktorske štipendije (MSCA PF).

Ste podoktorski raziskovalec oz. raziskovalka in vas zanima prijava na razpis MSCA podoktorske štipendije?

Vabimo vas, da si prek strani MSCA Partnering Tool <https://dev-eutopia-university.pantheonsite.io/> poiščete ustrezne mentorje z tujih univerz zveze EUTOPIA<https://eutopia-university.eu/>, ki poleg Univerze v Ljubljani združuje še CY Cergy Paris Université<https://www.cyu.fr/english-version>, Univerzo v Warwicku<https://warwick.ac.uk/>, Vrije Universiteit Brussel<https://www.vub.be/en>, Univerzo v Göteborgu<https://www.gu.se/en> in Univerzo Pompeu Fabra v Barceloni<https://www.upf.edu/>.

Mentorico oz. mentorja poiščite tukaj<https://dev-eutopia-university.pantheonsite.io/>, svoj interes za sodelovanje pa jim pošljite do 30. junija 2021 (prijavnica je dostopna tukaj<https://eutopia-university.eu/wp-content/uploads/2021/06/EoI-MSCA-PF-Application_Template-2021.docx>).

Izbirni postopek podoktorskih raziskovalcev bo voden na posamezni EUTOPIA univerzi na podlagi oddanega interesa za sodelovanje. Izbrani raziskovalci bodo povabljeni, da z mentorjem pripravijo in oddajo projektno prijavo na razpis Obzorja Evropa MSCA PF do oktobra 2021.

Več o razpisu MSCA PF, skupaj s pogoji in navodili za prijavo si lahko preberete tukaj<https://eutopia-university.eu/marie-sklodowska-curie-postdoctoral-fellowships/>, več informacij o orodju za iskanje mentoric in mentorjev z univerz EUTOPIA pa je dostopnih tukaj<https://eutopia-university.eu/marie-sklodowska-curie-postdoctoral-fellowships/eutopia-msca-partnering-tool-how-to-apply/>.

[cid:image003.png@01D75BAD.069E33A0]

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.