Obzorja 2020 – Izobraževanje za raziskovalce, Bruselj – 5 – 7 December 2018, prijave do 26.10.2018

Štiri bruseljska predstavništva znanstvenih pisarn iz Višegrajske skupine držav, ki so tudi članice mreže IGLO, v kateri sodeluje tudi SBRA,  bodo od 5. do 7. decembra 2018 organizirale izobraževanje za raziskovalce in raziskovalne administratorje na temo Obzorja 2020. Program izobraževanja: V4_TRAINING_draft- December 2018_v1 . Za raziskovalce iz Češke, Slovaške, Madžarske in Poljske je na voljo 35 mest, za raziskovalce iz drugih držav pa 5 mest. Udeležba na izobraževanju je brezplačna, vključno s kosili, udeleženci sami pokrijejo stroške poti in nastanitve v Bruslju. Potrebno pa se je čim prej prijaviti. Prijava je odprta do 26.10.2018 oziroma do zasedbe mest.

 V kolikor vas zanima sodelovanje na izobraževanju, čim prej pošljete svojo prijavo, ki naj vsebuje sledeče informacije: ime in priimek, položaj, institucija, kontaktni podatki (email in telefon). Obvestila o sprejetih udeležencih bodo poslana do 31.10.2018.

Svojo prijavo pošljite na maja.ferlinc@sbra.be .

Kontakt: Mag. Maja Ferlinc, SBRA – Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje, maja.ferlinc@sbra.be

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.