OBZORJE2020: Ideal-ist Proposal Check Event for ICT calls, 27-28 februar – ROK ZA PRIJAVO 15. FEBRUAR

 

Vsem potencialnim prijaviteljem na IKT razpise z zaključnim rokom marca ali aprila predlagamo, da izkoristite možnost pregleda vašega predloga z izkušenimi evlavatorji, kar zelo poveča možnosti vašega uspeha. To možnost ponuja mreža nacionalnih kontaktnih oseb za IKT – Ideal-ist. Vabilo s podrobnejšimi navodili za prijavo je v priponki.

Rok za prijavo je 15. februar.

Tudi če niste v vlogi koordinatorja potencialnega projekta, se lahko pogovorite v konzorciju, kdo bi se tega svetovanja udeležil. Pravila namreč dopuščajo, da se za posamezen projektni predlog svetovanja udeležita dve osebi, ena naj bi praviloma bila koordinator. Udeležbo močno priporočamo in v primeru prijave, vas prosim za povratno informacijo. Če imate dodatna vprašanja v zvezi s tem svetovanjem je pristojna: dr. Andreja Umek Venturini, Direktorat za znanost, Obzorje 2020 ERC & IKT , T: +386 (0)1 478 46 68

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.