OBZORJE2020: {vabilo} Promocijski dogodek projekta ENRICH: 14.11.2019 na MIZŠ – sodelovanje z Brazlijo, ZDA in Kitajsko v Obzorju 2020

MIZŠ v sodelovanju z drugimi orgnizaciji organizira informativni dogodek za vse, ki želijo v okviru Obzorja 2020 sodelovati z organizacijami v Braziliji, Združenih državah Amerike in Kitajske.

Promocijski dogodek projekta ENRICH, ki bo 14. Novembra 2019 v veliki dvorani MIZŠ v sklopu Meseca znanosti.   Namen dogodka je dobiti natančnejši vpogled v področje znanosti in tehnologije na Kitajskem ter se hkrati seznaniti z delovanjem mreže ENRICH na Kitajskem, Braziliji in ZDA, ter odgovoriti na vprašanje: Kako lahko slovenske raziskovalne organizacije izkoristijo vse morebitne priložnosti in še uspešneje sodelujejo s svojimi kitajskimi, brazilskim in ameriškimi kolegi? ENRICH Promotion Road-Show je dogodek, ki bo izveden v sklopu Meseca znanosti 2019, ki ga organizira MIZŠ.

Uvodoma bodo predstavniki MIZŠ in šport ter MZZ predstavili aktivnosti, ki so lahko v pomoč pri delu raziskovalcev, ko želijo sodelovati s partnerji v državah izven Evrope. V nadaljevanju bodo prikazani konkretni primeri sodelovanj slovenskih raziskovalnih organizacij s tujimi partnerji.

Ugotavljamo, da ima Evropska unija dolgoletne izkušnje pri sodelovanju s partnerji iz Kitajske, Brazilije ter ZDA, na področjih povezanih z znanostjo. Obstaja veliko skupnih točk, skupni trendi in politična zaveza za poglobitev obstoječega sodelovanja. Kljub temu ostaja ključno vprašanje: kako lahko evropske raziskovalne organizacije izkoristijo vse morebitne priložnosti in še uspešneje sodelujejo s svojimi kitajskimi, brazilskim in ameriškimi kolegi? Dogodek bo izveden v sodelovanju s predstavnico FFG, Avstrija.

PRIJAVA: https://www.1ka.si/a/236173

Agenda_Roadshow_Ljubljana_November2019_FFG_FINAL

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.