Odprt prvi razpis projekta COFUND EUTOPIA-SIF; prijave do 11.1.2021

Z današnjim dnem, 19.10.2020 je odprt prvi razpis projekta MSCA COFUND EUTOPIA-SIF postdoktorske štipendije 2020/2021.

 

Univerza v Ljubljani (UL) sodeluje v projektu EUTOPIA SIF kot projektni partner in bo v sklopu tega prvega razpisa financirala 2 izkušena tuja raziskovalca, ki se bosta za obdobje dveh (2) let zaposlila na članicah UL. V okviru zaposlitve je predvideno, da se raziskovalcu nudi tudi »sekundiranje« (secondments) in krajše obiske (study visits, tranings) v akademskem in ne-akademskem sektorju.

 

Spletna stran razpisa: EUTOPIA-SIF
Odprtje razpisa: 19.10.2020
Rok oddaje projektne prijave: 11.1.2021 do 13.00 CET preko spletnega portala – Application portal
Začetek izvajanja projekta: September 2021
Informacije za prijavitelje: ! Guide for Applicants
   
Prijavitelji (pogoji): Izkušeni raziskovalci (ER – Experienced Researchers) z doktoratom ali raziskovalci brez doktorata, vendar z najmanj 4 letnimi raziskovalnimi izkušnjami (ni starostne omejitve)
  Pravilo mobilnosti: ključna zahteva je fizična mobilnost – pogoj: raziskovalec ni delal ali prebival v državi gostitelja več kot 12 mesecev v zadnjih treh (3) letih pred rokom za oddajo projektne prijave.
Projekt: »Bottom up« / Vse discipline / Ni v naprej določene teme raziskovalnega projekta, vendar pa je potrebno projektno idejo navezati na eno ali več ključnih raziskovalnih področji programa (key research areas):

–          Materials engineering

–          Data & Intelligence

–          Health

–          Sustainability

–          Welfare & Inclusion

Razlogi za prijavo: MSCA COFUND EUTOPIA-SIF mladim raziskovalcem ponuja odlične pogoje za dvig raziskovalne odličnosti in kariernega razvoja:

–          Dvoletna pogodba o zaposlitvi kot Marie Sklodowska-Curie COFUND raziskovalec na eni izmed EUTOPIA univerzi.

–          Popolna akademska svoboda pri izvajanju raziskovalnega projekta.

–          Mednarodna in medsektorska mobilnost preko gostovanj na akademski ali neakademski instituciji in še številni drugi privlačni razlogi.

   

 

Priponke:

EUTOPIA-SIF_SHORT_GUIDE_PDF

 

Dodatne informacije: Rebeka Lesjak, Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost , Lesjak, Rebeka <Rebeka.Lesjak@uni-lj.si> .

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.