Poizvedba_ potencialne prijave na razpis MSCA COFUND – sporočiti na MIZŠ do petka, 13. novembra 2020,

MIZŠ – Direktorat za znanost obvešča, da pri načrtovanju novih evropskih kohezijskih sredstev za obdobje 2021-2027 na MIZŠ načrtujejo, da bi del sredstev namenili spodbujanju doktorskih in podoktorskih študijskih programov v okviru prijav projektov v Obzorju Evropa MSCA COFUND, in sicer v obliki sofinanciranja institucionalnega lastnega vložka in v obliki financiranja celotne vloge preko instrumenta Pečat odličnosti za COFUND, ki se na Obzorju Evropa pojavlja prvič, če bo projekt ocenjen odlično, a ne bo financiran s strani EK.

Do petka, 13. novembra 2020 je potrebno sporočiti okvirno število projektov, predvideno število vključenih doktorskih in podoktorskih študentov, vrsto in obseg celotnih in lastnih sredstev po posameznih letih, ki jih nameravate prijaviti v obdobju 2021-2027 v okviru razpisov Obzorje Evropa MSCA COFUND. Vašo oceno potrebujejo za načrtovanje predvidenega obsega potrebnih evropskih kohezijskih sredstev za ta namen.

Pravila, pogoji in kriteriji MSCA COFUND se v novem programskem obdobju Obzorje Evropa ne bodo bistveno razlikovali od Obzorja 2020.

Za dodatne in podrobnejše informacije se lahko obrnete na stojan.sorcan@gov.si

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.