! POMEMBNO_Poizvedba o načrtovani prijavi na razpis Interreg Adrion; rok za oddajo interesa: 5.6.2019

Spoštovani,

objavljen je/bo tretji razpis transnacionalnega programa Adrion (Jadransko-jonski program) v okviru Prednostne osi 1 – Inovacije (pametna regija) in Prednostne osi 3 – Promet (povezana regija.).

Več informacij o razpisu najdete na uradni spletni strani programa: http://www.adrioninterreg.eu/index.php/2019/05/20/adrion-3rd-call-for-proposals/

!!! Razpis predvideva omejitev sodelovanja, saj lahko prijavitelji – ne glede na to ali se prijavljajo kot vodilni partner ali projektni partner – ne morejo biti vključeni v več kot en projektni predlog na prednostno os. To pomeni, da lahko članice v imenu UL oddajo skupno samo 2 prijavi (eno prijavo na prednostno os 1 in eno prijavo na prednostno os 2).

Rok za oddajo interesa je 5.6.2019 z vnosom podatkov preko povezave: https://www.1ka.si/a/220921

V primeru večjega interesa za posamično prednostno os, bodo na UL organizirali usklajevalni sestanek v torek 11.6.2019 ob 9.00 uri na rektoratu UL. Prosimo upoštevajte, da po navedenem roku oddaje interesa (5.6.2019) ne bo več možno oddati predlogov ali se vključite v usklajevalni proces.

 

SVRK načrtuje izvedbo informativnega dneva za odprt razpis dne 6.6.2019. Več informacij boste prejeli naknadno.

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.