Povabilo k sodelovanju v raziskavi_samovozeča in avtonomna vozila

Spoštovani,

na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani sodelujemo v mednarodni mreži COST 16222 z imenom WISE ACT (Wider Impacts of Autonomous and Connected Transport), ki se ukvarja s proučevanjem širših učinkov vpeljave samovozečih in avtonomnih vozil v sodobne transportne sisteme. Mreža je namenjena predvsem povezovanju strokovnjakov iz različnih evropskih držav in izmenjavi izkušenj in raziskovalnih rezultatov. V tem mesecu v vseh evropskih državah izvajamo raziskavo o odnosu in pripravljenosti posameznih deležnikov družbe za uporabo tovrstne tehnologije. Raziskava temelji na spletni anketi, ki poleg osnovnih demografskih podatkov sprašuje o poznavanju in razpoložljivosti sodobnih asistenčnih sistemov v vozilih ter pričakovanjih in pripravljenosti posameznikov v zvezi z nakupom tovrstnih tehnologij.

 Vljudno vas vabimo in naprošamo, da z izpolnitvijo anonimne ankete prispevate svoje mnenje o tej tematiki in tako pomagate pri zajetju čim večjega vzorca populacije v Sloveniji. Vabimo vas, da k izpolnitvi ankete povabite tudi svoje sorodnike in prijatelje. 

 https://wiseact.limequery.com/974916?lang=sl

 Hvala lepa in lep pozdrav, 

prof. dr. Jaka Sodnik

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.