POZIV – iskanje odličnih tujih raziskovalcev_MSCA IF

Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost bo v letu 2019 ponovno izvedla sklop aktivnosti v podporo in pomoč tujim podoktorskih raziskovalcem in njihovim mentorjem na UL pri projektnih prijavah na razpis MSCA IF 2019 (Marie Sklodowska-Curie Individualne štipendije) in organizirala dvodnevno delavnico MSCA IF MASTERCLASS Univerze v Ljubljani.

Vse zainteresirane pedagoge in raziskovalce UL (mentorje UL) pozivamo, da pričnejo z iskanjem odličnega tujega podoktorskega raziskovalca ali raziskovalko (preko domačih in tujih konferenc, preko projektnih konzorcijev, poznanstev…) s katerim oz. katero bi želeli sodelovati in izpolnjuje pogoje za prijavo na razpis (okvirne smernice za izbor raziskovalcev najdete v priponki).

Več informacij o internem programu MSCA IF Masterclass najdete na intranetu UL, za vsa vprašanja se lahko obrnete na msca@uni-lj.si

Okvirne smernice za izbor MSCA IF izkušenega raziskovalca

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.