Predstavitev aktivnosti in podpore za razpis MSCA Individualne štipendije (H2020-MSCA-IF) – 15.11.2019 ob 10.00 na UL

Med prizadevanja Univerze v Ljubljani sodi tudi zaposlovanje in usposabljanje odličnih mednarodnih podoktorskih raziskovalcev. Evropski kompetitivni program Obzorje2020 Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships (Individualne štipendije) je primeren odgovor našim prizadevanjem, saj uspešni 2-3 letni projekt omogoča financiranje izkušenega tujega raziskovalca.

! Razlogi ZA prijavo na razpis MSCA IF (Individualne štipendije):

  • Financirana zaposlitev tujega podoktorskega oz. izkušenega raziskovalca (tudi slovenskega v primeru globalne štipendije), s katerim boste sodelovali pri novih skupnih objavah rezultatov raziskav.
  • Spodbuda Razvojnega sklada UL v višini 3.000 EUR UL mentorjem uspešnih MSCA IF projektov.
  • Celovita podpora in pomoč službe rektorata + organizacija dvodnevne delavnice z zunanjim ekspertom agencije Yellow Research iz Nizozemske.
  • Dodatne možnosti za financiranje :
    • Pečat Odličnosti (Seal of Excellence) – projekt z oceno 85% ali več je lahko financiran z ARRS sredstvi.
    • Širitvene štipendije (Widening Fellowships) – projekt z oceno 70% ali več se samodejno uvrsti v ocenjevanje pod shemo Widening Fellowships, ki ponuja dodatno možnost za financiranje projekta.

V kolikor Vam je v interesu, kot izkušenemu raziskovalcu/pedagogu, pod vašim mentorstvom v svoj delavni tim pridobiti obetavnega tujega podoktorskega raziskovalca, Vas vljudno vabimo na:

Predstavitev aktivnosti za podporo in usposabljanje pri prijavah na razpis MSCA IF

(MSCA IF »Masterclass« program Univerze v Ljubljani), 15.11.2019 ob 10.00 uri v Vogalni sobi na rektoratu UL

Prijava preko e-obrazca à https://www.1ka.si/a/235621

 

Predstavitev je namenjena vsem raziskovalcem in pedagogom, ki bi s tujim raziskovalcem oddali prijavo na razpis MSCA IF v letu 2020 ter podpornim osebam.

Predstavljena bo zasnova, potek aktivnosti in delavnica MSCA IF »Masterclass«, seznanili vas bodo z vrstami štipendij v okviru razpisa, s pogoji upravičenosti sodelovanja, vašo vlogo v programu in aktivnostmi tujega raziskovalca, s finančnim in časovnim načrtom ter z našimi organizacijskimi aktivnostmi pri pripravi delavnice in druge oblike podpore.

Za dodatna vprašanja se obrnite na e-naslov: msca@uni-lj.si, Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.