Priprava gospodarske delegacije v Colorado in na Space Symposium – potreben odziv do 18. oktobra

V letu 2020 obstaja možnost organizacije gospodarske delegacije v Colorado v času, ko se bo tam odvijal Space Symposium (https://www.spacesymposium.org/), ki poteka od 31. 3. do 2. 4. 2020. Gre za največji dogodek s področja vesoljske industrije v ZDA, ki pokriva tako komercialni, trgovinski in obrambni del vesoljskih tehnologij. Je odlična priložnost za mreženje. V sklopu obiska bi bilo možno na podlagi interesov organizirati tudi bilateralne sestanke, možno bi bilo obiskati Univerzo v Boulderju, ki je zelo močna na področju tehnoloških ved ali katero od podjetij na področju vesoljskih tehnologij, ki so tu prisotna (http://www.spacecolorado.org/why-colorado/industry-overview/). Glede na odzive iz ZDA je tam prisotno precejšnje zanimanje za sodelovanje s Slovenijo, ki ga je smiselno izkoristiti.

Interes za sodelovanje je potrebno sporočiti do 18.10.2019 ge. Mirjam Zdovc na MGRT (T:+386 (0)1 400 35 14, F: 0386 (0)1 400 36 11,  mirjam.zdovc@gov.si

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.